Lederen short vrouwen met Rits

Lederen short vrouwen met Rits

45,95

Duik in de wereld van verleiding en ondeugendheid met onze Lederen BDSM Short. Deze short is ontworpen voor diegenen die krachtige expressie en speelse spanning omarmen. Met een combinatie van hoogwaardig leer en opvallende details, belichaamt deze short erotiek en verfijning op een unieke manier.

Kenmerken:

  1. Hoogwaardig Leder: Onze BDSM short is vervaardigd uit hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. Het leer voelt zacht aan op de huid en vormt zich geleidelijk aan naar je lichaam, waardoor het comfortabel en verleidelijk is om te dragen.
  2. Ritssluiting bij het Kruis: Deze short is voorzien van een strategisch geplaatste ritssluiting bij het kruis, waardoor je de mogelijkheid hebt om je meest intieme momenten te onthullen of te verbergen, afhankelijk van je verlangens.
  3. Opvallende Bovenbeenritsen: De ritssluitingen op de bovenbenen zijn ontworpen om extra huid bloot te geven wanneer ze worden geopend. Deze ritssluitingen bieden een erotische en sensuele touch, waardoor je de controle hebt over hoeveel je wilt onthullen.
  4. Verleidelijk en Ondeugend: Deze BDSM short is doordrenkt met verleiding en ondeugendheid, wat het perfect maakt voor intieme momenten en rollenspellen. Het uitdagende ontwerp nodigt uit tot ontdekking en verkent nieuwe grenzen van sensualiteit.
  5. Comfort en Duurzaamheid: Naast zijn sensuele eigenschappen is deze short ook ontworpen met comfort en duurzaamheid in gedachten. Het leer is soepel en ademend, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik en verschillende situaties.

Ontdek de kracht van expressie en verleiding met onze Lederen BDSM Short. De combinatie van hoogwaardig leer en gedurfde details creëert een uniek stuk dat je in staat stelt om je verlangens en fantasieën te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een spannende toevoeging aan je privémomenten of een verleidelijke outfit voor bijzondere gelegenheden, deze short staat klaar om je stoutste verwachtingen te overtreffen.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen 

Extra informatie

Maat

S, M, L, XL, 2XL, 3XL