Erotische mini short Zwart

Erotische mini short Zwart

38,95

Deze mini erotische short van katoenen spijkerstof belooft een combinatie van comfort, stijl en verleiding. Het kledingstuk is ontworpen om de rondingen van de billen prachtig te accentueren, dankzij de zeer elastische stof die zich vormt naar het lichaam en een aantrekkelijke uitstraling biedt.

De multifunctionaliteit van deze short maakt het niet alleen geschikt als een erotisch kledingstuk, maar het kan ook dienen als een slip voor dagelijks gebruik. Dit maakt het een veelzijdige keuze die past bij verschillende gelegenheden en situaties.

Beschikbaar in verschillende kleuren en maten, biedt dit kledingstuk mogelijkheden om te passen bij verschillende stijlen en voorkeuren. Het is ontworpen om sensualiteit en verleiding te omarmen, terwijl het ook comfortabel en praktisch blijft.

De katoenen spijkerstof belooft duurzaamheid en ademend vermogen, waardoor het geschikt is voor langdurig dragen en dagelijks comfort. Het benadrukt niet alleen het visuele aspect maar zorgt ook voor een gevoel van zelfverzekerdheid en gemak.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen 

Extra informatie

Maat

XS, S, M, L