Bewegende seks pop 8.7 Kilo

Bewegende seks pop 8.7 Kilo

Ontdek een nieuwe dimensie van genot met deze hoogwaardige SeksDoll van 8.7 kilo, ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en intense ervaringen. Deze geavanceerde sekspop biedt zowel zuigende als vibrerende functies, waarmee je elke sessie kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de instellingen, zodat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende vibraties en zuigintensiteiten.

Een van de unieke kenmerken van deze sekspop is de zelfreinigende functie, die zorgt voor eenvoudig en hygiënisch onderhoud. Na gebruik kun je de reiniging activeren, zodat de pop altijd klaar is voor de volgende sessie. Dit maakt het gebruik niet alleen aangenaam, maar ook zorgeloos.

Met zijn realistische vormgeving en stevige constructie biedt deze SeksDoll een authentieke en bevredigende ervaring. De oplader zorgt ervoor dat je de pop eenvoudig kunt opladen, zodat hij altijd klaar is voor gebruik wanneer jij dat bent.

Perfect voor wie op zoek is naar een luxueus en veelzijdig seksspeeltje, biedt deze sekspop met zuig- en vibratiefuncties, zelfreiniging, en afstandsbediening alles wat je nodig hebt voor ultiem plezier.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen