Anale haak inclusief riem

Anale haak inclusief riem

45,95

Deze Anale Haak met Riem is een BDSM-accessoire, speciaal ontworpen voor ervaren gebruikers en liefhebbers van kinky spel. Het product combineert zowel functionaliteit als een uitdagend ontwerp, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor een intense en veilige ervaring. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving van de kenmerken van dit product:

  • Materiaal: RVS (Roestvrij Staal): De anale haak is gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam, veilig en lichaamsvriendelijk materiaal dat gemakkelijk te reinigen is en geschikt voor langdurig gebruik. Het gladde, glanzende oppervlak van de haak zorgt voor een comfortabele en probleemloze inbreng.
  • Anale Plug Functie: Aan het ene uiteinde van de haak bevindt zich een dubbele anale plug met een diameter van 3 cm en 3.2 cm, die ontworpen zijn voor bevredigende en stevige anale stimulatie. De ronde bolvormige plug zorgt voor een stevige inbreng en blijft goed op zijn plaats tijdens gebruik, wat perfect is voor gecontroleerde BDSM-sessies.
  • Ketting van 100CM: De haak is verbonden aan een ketting van 100 cm, die kan worden vastgemaakt aan een riem of andere BDSM-accessoires. Deze ketting zorgt ervoor dat de haak op zijn plaats blijft en kan eventueel gebruikt worden om bewegingen te beperken of te controleren tijdens het spel.
  • Inclusief Riem: De set wordt geleverd met een riem, die kan worden gebruikt om de haak aan het lichaam van de drager te bevestigen. Dit zorgt voor extra controle en stabiliteit, zodat de haak tijdens het spel stevig op zijn plaats blijft. De riem is verstelbaar, waardoor hij comfortabel kan worden aangepast aan de lichaamsvorm en voorkeur van de drager.
  • Perfect voor BDSM en Slaaf Spel: Dit product is ontworpen met de BDSM-gemeenschap in gedachten en is perfect voor rollenspellen waarbij onderwerping en controle centraal staan. De combinatie van de anale haak, de ketting en de riem zorgt voor een intense en gecontroleerde ervaring, waarbij de drager volledig afhankelijk is van de partner.
  • Veilig en Comfortabel: Hoewel het een intens BDSM-accessoire is, is de haak ontworpen met veiligheid en comfort in gedachten. Het roestvrij staal zorgt ervoor dat de haak veilig en gemakkelijk schoon te houden is, en het ontwerp van de riem en ketting zorgt voor gecontroleerde stimulatie zonder ongemak.

Deze RVS Anale Haak met Riem is ideaal voor liefhebbers van BDSM die op zoek zijn naar een intens en gecontroleerd spel. Met zijn duurzame constructie, stevige anale plug, en lange ketting biedt het een unieke ervaring voor zowel de drager als de dominante partner. Perfect voor ervaren gebruikers die hun BDSM-spel naar een hoger niveau willen tillen.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen 

Extra informatie

Maat

2.80 cm, 3 cm