Rode transparante slip met penis vak

Rode transparante slip met penis vak

26,95

Ontdek de wereld van verleidelijke verkenning met onze Rode Transparante Heren Slip, die zowel een penis- als kuisheidsfunctie biedt. Deze slip is ontworpen om te voldoen aan zowel de behoeften van BDSM-enthousiasten als liefhebbers van rollenspellen. Het one size model is geschikt voor mannen met maten S tot en met XL, waardoor comfort en plezier gegarandeerd zijn.

Kenmerken:

  1. Verleidelijk Ontwerp: Deze transparante slip in verleidelijk rood is ideaal voor het creëren van sensuele en opwindende momenten. De combinatie van penis- en kuisheidsfunctie voegt een extra dimensie van spanning toe.
  2. Penis- en Kuisheid Functie: Deze slip biedt zowel een penisopening voor gemakkelijke toegang als een kuisheidsfunctie om controle en beperking toe te voegen aan je spel.
  3. One Size Model: Het one size model is ontworpen om te passen bij mannen met maten S tot en met XL, wat zorgt voor een perfecte pasvorm zonder concessies te doen aan stijl en comfort.
  4. Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzame en lichaamsveilige materialen, biedt deze slip een comfortabele pasvorm en gemakkelijke reiniging.
  5. Ideaal voor BDSM en Rollenspellen: Of je nu je grenzen wilt verleggen in de wereld van BDSM of je verbeelding wilt prikkelen tijdens rollenspellen, deze slip biedt veelzijdigheid en opwinding.

Betreed de wereld van verleiding en verkenning met onze Rode Transparante Heren Slip met Penis- en Kuisheid Functie. Dit product biedt zowel stijl als functionaliteit, en belooft spannende en opwindende momenten voor jou en je partner. Bestel vandaag nog en laat je verlangens tot leven komen met deze veelzijdige en sensuele slip.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen