Ultrasoon vogelverschrikker

Ultrasoon vogelverschrikker

76,95

Deze vogelverschrikker is ontworpen om effectief vogels af te schrikken en is uitgevoerd als een zonne-energie draaiende reflecterende verblinder. Met zijn drie roterende reflecterende ballen zorgt het voor verblinding bij vogels, waardoor ze worden afgeschrikt. Het apparaat draait met een snelheid van 50 rondjes per minuut, wat de visuele effectiviteit vergroot.

Naast de draaiende beweging biedt deze vogelverschrikker ook 20 verschillende geluidsstanden die vogels afhouden. Deze geluiden zijn specifiek ontworpen om vogels te verstoren en af te schrikken, waardoor ze de omgeving vermijden waar de vogelverschrikker is geplaatst. Met deze combinatie van visuele en auditieve afschrikkingstechnieken is dit apparaat zeer geschikt voor kleinere ruimtes zoals achtertuinen, voortuinen, moestuintjes en andere gebieden waar vogels overlast kunnen veroorzaken.

Dankzij het gebruik van zonne-energie is dit apparaat milieuvriendelijk en energiezuinig. Het laadt op in zonlicht en kan zelfstandig blijven werken, waardoor er geen externe voeding nodig is. Het is een duurzame en efficiënte oplossing om vogels op een diervriendelijke manier uit de buurt te houden, terwijl de natuurlijke omgeving en gewassen worden beschermd.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen