Slapende kabouter pen en potlood houder

Slapende kabouter pen en potlood houder

26,95

Voeg wat speelse charme toe aan je bureau of schoolwerkplek met deze schattige decoratieve pen en potlood houder in de vorm van een slapende kabouter. Deze decoratie combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke werkruimte.

De kabouter is vakkundig vormgegeven in een rustgevende slaaphouding en voegt een vleugje sprookjesachtige magie toe aan je omgeving. Zijn glimlachende gezicht straalt positiviteit uit en zorgt voor een vriendelijke uitstraling in je werkomgeving.

Maar dit product is niet alleen een decoratief stuk. Het fungeert ook als een handige pen en potlood houder, waardoor je al je schrijfgerei georganiseerd en binnen handbereik kunt houden. Dit maakt het gemakkelijk om notities te maken en tekeningen te creëren zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar je schrijfgerei.

Of je nu een student bent die zijn bureau opfleurt, een leraar die zijn klaslokaal decoreert, of gewoon iemand die van leuke en functionele decoraties houdt, deze slapende kabouter pen en potlood houder zal zeker een glimlach op je gezicht toveren en je werkruimte verfraaien. Het is een charmant en nuttig stuk dat zowel jong als oud zal aanspreken.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen