Luxe 4-delige buttplug set

Luxe 4-delige buttplug set

86,95

Deze luxe 4-delige buttplug set is de ultieme keuze voor zowel beginners als ervaren liefhebbers van anale stimulatie. Met vier verschillende maten plugs, variërend van klein naar mega groot, biedt deze set een scala aan mogelijkheden om je anale grenzen te verkennen en te verleggen.

Elke plug in de set is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal, dat niet alleen zijdezacht aanvoelt op de huid, maar ook veilig en gemakkelijk te reinigen is. De taps toelopende vorm maakt inbrengen eenvoudig en comfortabel, terwijl de brede basis zorgt voor veiligheid en stabiliteit tijdens het dragen.

Wat deze set echt onderscheidt, is de toevoeging van een vibrerende anaalplug, dat is de grootste plug die erbij zit, compleet met een draadloze afstandsbediening. Met 10 verschillende vibratiestanden biedt deze plug een scala aan sensaties om van te genieten, of je nu op zoek bent naar subtiele trillingen of intense pulsaties.

Of je nu kiest voor de kleinste plug als introductie tot anale stimulatie of de mega grote plug voor een meer uitdagende ervaring, deze set heeft voor elk wat wils. Verken op je eigen tempo en ontdek nieuwe niveaus van genot en opwinding met deze luxe 4-delige buttplug set.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen