Anaal douche reiniger met anale kralen buttplug

Anaal douche reiniger met anale kralen buttplug

43,95

Ervaar de ultieme reiniging en stimulatie met onze 2-in-1 anaal douche reiniger en anale kralen buttplug. Dit veelzijdige accessoire combineert functionaliteit met genot, ontworpen om je anaalseks ervaring te verbeteren met comfort en gemak.

Anaaldouche reiniger: Onze anaaldouche reiniger is perfect voor het grondig schoonmaken van het anale gebied voorafgaand aan seksuele activiteiten. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een efficiënte en comfortabele reiniging, wat essentieel is voor hygiënische en ontspannen speelsessies.

Anale kralen buttplug: Geniet van de sensatie van anale kralen met onze geïntegreerde buttplug. De kralen variëren in grootte van 1.5 tot 2.5 cm, waardoor je stapsgewijs kunt genieten van toenemende stimulatie en intensiteit tijdens het dragen. Perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers die op zoek zijn naar nieuwe hoogten van genot.

Siliconen materiaal: Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, biedt onze anaaplug cleaner een zijdezachte textuur die comfortabel en veilig is voor langdurig gebruik. Het materiaal is hypoallergeen, niet-poreus en gemakkelijk te reinigen, wat bijdraagt aan een zorgeloze speelervaring.

Universeel gebruik: Dankzij het universele ontwerp past onze anaal douche reiniger en anale kralen buttplug bij de meeste lichaamstypes en -groottes. Verken solo of voeg een extra dimensie toe aan je intieme momenten met een partner, terwijl je geniet van de veelzijdigheid en stimulatie die dit product biedt.

Verrijk je anaalseks ervaring: Of je nu op ontdekkingsreis bent in de wereld van anale stimulatie of een ervaren liefhebber bent, onze 2-in-1 anaal douche reiniger en anale kralen buttplug belooft een waardevolle toevoeging te zijn aan je erotische repertoire. Ontdek nieuwe niveaus van plezier en hygiëne met dit innovatieve en opwindende product.

Transformeer je anaalseks ervaring met onze 2-in-1 anaal douche reiniger en anale kralen buttplug, ontworpen om te reinigen, stimuleren en genieten, alles in één handig en effectief accessoire.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen