Zwevende LED Wereldbol

Zwevende LED Wereldbol

66,95

Deze betoverende decoratieve lamp is een echte blikvanger in elk interieur. Met een breedte en hoogte van 17 centimeter, en een zwevende wereldbol met een diameter van 8 centimeter, combineert deze lamp innovatie met esthetiek. De zwevende wereldbol wordt op zijn plaats gehouden door magnetische kracht, wat een fascinerend en futuristisch effect creëert.

Belangrijkste kenmerken:

  • Zwevende wereldbol: De zwevende wereldbol in het midden van de lamp is een wonderbaarlijk gezicht. Deze unieke technologie maakt gebruik van magnetische kracht om de wereldbol op zijn plaats te houden en een zwevend effect te creëren.
  • Ingebouwde LED-verlichting: De lampenstandaard is uitgerust met ingebouwde LED-verlichting. Wanneer de lamp is aangesloten op een stopcontact, verlicht de LED de zwevende wereldbol op een sfeervolle manier. Dit creëert een prachtig lichtspel en draagt bij aan de algehele ambiance.
  • Veelzijdig gebruik: Deze decoratieve lamp is geschikt voor verschillende gelegenheden. Het kan dienen als nachtlampje, decoratieve lamp voor een bureau of dressoir, of als een opvallend stuk decor in de woonkamer, slaapkamer, of waar dan ook in huis.

Met zijn combinatie van technologische innovatie en visuele pracht is deze zwevende wereldbol lamp een geweldig cadeau-idee en een gespreksonderwerp voor gasten. Of je het nu gebruikt om ‘s nachts een zachte gloed te creëren, je ruimte te verfraaien of gewoon om te genieten van het hypnotiserende zwevende effect, deze lamp voegt een vleugje magie toe aan je huisinrichting.

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen