Curves in Paradise bikini set

Curves in Paradise bikini set

42,95

RedParrot is een merk dat zich richt op het aanbieden van sensuele en modieuze lingerie en badmode voor vrouwen. Het nieuwste product in de collectie is de “Curves in Paradise Plus Size Bikini Set”. Deze set is ontworpen om vrouwen met prachtige rondingen te laten stralen op het strand of bij het zwembad.

De Curves in Paradise Plus Size Bikini Set heeft een opvallend en verleidelijk design. De top van de bikini heeft een beugelvrije constructie, met verstelbare bandjes rondom de nek en een elastische tailleband, waardoor het zich comfortabel aanpast aan de lichaamsvorm van de drager. De bijpassende onderkant is hoog uitgesneden, om de rondingen van de drager te benadrukken, terwijl het ook een verleidelijke uitstraling geeft.

De Curves in Paradise Plus Size Bikini Set is een one size model voor de maten XL en XXL. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Kortom, de Curves in Paradise Plus Size Bikini Set van RedParrot is een perfecte keuze voor vrouwen die zich sexy en stijlvol willen voelen op het strand of bij het zwembad. Het tropische thema en het verleidelijke design zorgen ervoor dat de drager kan genieten van een zorgeloze dag op het strand, terwijl het hoogwaardige materiaal en de pasvorm van de bikini ervoor zorgen dat ze zich comfortabel en zelfverzekerd voelen.

Geniet jij deze week nog van dit leuke setje?

Services van Red Parrot

  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Snelle en discrete levering (PostNL/BePost)
  • Ruim assortiment en scherpe prijzen
Betalen zonder zorgen 

Extra informatie

Maat

XL, 2XL, 3XL, 4XL